April 30, 2012

Cîrlanul de Aur

Cîrlanul de Aur - probabil cea mai buna invenție a jurnalismului moldovenesc în plină ascensiune, dar ca spectator al acestei emisiuni - Ministerul Adevărului - nu m-aș supăra dacă ar exista și un Cîrlan de Argint (pentru "crime" de gravitate medie) și Cîrlanul de Bronz (pentru "crime" de gravitate ușoară).

Am privit video-ul de mai jos și nu m-am putut abține să nu fac haz de necaz, acesta emisie a Ministerului Adevărului e pura dovadă că în Moldova prostia se află în capul mesei, e înflorită ca florile de mai și nimeni și nimic (aparent) nu poate să-i stea in cale.

Urmăriți mai jos indivizi care sunt total neadaptați la contemporaneitate, la modul decent de viață sau la relațiile de interacționare cu alți oameni și în cazul de față cu jurnaliștii, care pentru mine aceste persoane sunt aceeași oameni doar că au niște camere de luat vederi.

În ultima perioadă doar chestii de genu' Cîrlanul de Aur îmi poare ridica dispoziția care și așa primește constant lovituri din partea tupeului moldovenesc.


JurnalTV e postul de televiziune și reprezentantul media care va scoate prostia spre văzul tuturor pentru a fi privită în ochi de toți și a i se face "rușine" că nu e ok să facă ce face și că nu-i face față societății.

JurnalTV e postul de televiziune care nu va face din prostie exemple demne de urmat precum fac multi alți indivizi din societatea moldovenească, acest post derulează, deși indirect o întreagă campanie anti-prostie și anti-neghiobie.

JurnalTV e o păsărică cu care se va face primăvara.

Cele bune.

2 comments:

  1. frumos zis! Mult curaj celor de la Ministerul
    Adevarului, singurul minister care munceste, in timp ce restul se odihnesc )))

    ReplyDelete
    Replies
    1. true, true, true :) exemplu demn de urmat, exemple pentru restul ministerelor :)

      Delete